Eieren en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kruidenpasta
Ingrediënten: 1.0 teentjes knoflook
Pel de sjalotten en look en snipper fijn.
-
Kneus het citroengras en snij fijn. Doe samen met de sjalot en look in het hakmolentje en voeg 1 el olie toe. Mix tot een kruidenpasta en bak op een zacht vuur in 1 el olie. Laat afkoelen.
-
Snij de blaadjes en steeltjes van de koriander fijn.
-
Meng het gehakt met de limoenzeste, vissaus, ei, koriander, espelettepeper en voeg naar smaak de kruidenpasta toe. Rol er met vochtige handen balletjes van.
-
Bak ze rondom goudbruin en gaar op een matig vuur en hou warm.
-
Boontjes
Ingrediënten: 4.0 teentjes knoflook
Schil de gember en look en hak fijn.
-
Kuis de boontjes en blancheer beetgaar in licht gezouten water.
-
Roerbak de gember en look, voeg oestersaus toe en roer tot een romige smaakvolle saus. Schep de warme boontjes erdoor.
-
Breng op smaak met limoensap en werk af met gefrituurde uitjes.
-
Serveer met Thaise balletjes en jasmijnrijst.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven