Eieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Gnocchi
Ingrediënten: 1.0 bosjes waterkers
Snij de waterkers fijn.
-
Ingrediënten: 500.0 g Spar bloemige aardappelen
Schil de aardappelen en kook ze gaar in licht gezouten water. Giet af, zet ze kort weer op het vuur en schud even op tot al het vocht verdwenen is.
-
Ingrediënten: 150.0 g fijne tarwebloem 00 1.0 eidooiers
Draai ze door een roerzeef tot puree. Voeg de eidooier en zout naar smaak toe. Zeef de bloem erover en prak het geheel met een vork.
-
Vorm er met de hand een stevig deeg van dat niet meer plakt. Gebruik indien nodig meer bloem.
-
Ingrediënten: 8.0 takjes tijm 1.0 zeste van citroenen 1.0 bosjes waterkers 2.0 eetlepels Spar gehakte peterselie
Meng de waterkers, citroenzeste, peterselie en tijmnaaldjes door het deeg. Kruid met peper en zout.
-
Rol het deeg in strengen van 15 mm doorsnede en snij deze in stukjes van 2 cm.
-
Leg een deegstukje op je duim en duw iets plat met de holle kant van een vork. Zo krijg je een licht ribbelpatroon. Zet koel.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Ingrediënten: 1.8 kg konijn 200.0 g Spar spekreepjes
Wrijf de stukken konijn in met olijfolie, kruid met peper en zout en wikkel ze in ontbijtspek.
-
Ingrediënten: 2.0 uien
Pel de uien en snij in fijne halve ringen.
-
Ingrediënten: 2.0 teentjes look
Pel de look en snij in fijne plakjes.
-
Ingrediënten: 250.0 ml droge witte wijn 250.0 ml gevogeltebouillon
Verhit een scheutje olijfolie in een ruime, ovenvaste pot en fruit de uienringen, zonder te laten kleuren. Voeg de lookplakjes toe en kruid met peper en zout. Leg de stukken konijn erop, besprenkel met olie, voeg de takjes tijm toe en overgiet met de witte wijn en bouillon. Laat 40 min sudderen in de oven.
-
Leg de gnocchi tussen de stukken konijn en gaar nog 15 min mee.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven