Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de olie van de halfzongedroogde tomaten in een kookpot. Bak de spekblokjes erin gaar. Roer de spaghettigroenten erdoor en laat enkele min meebakken. Voeg de tomatenblokjes, de mascarpone en het groentebouillonblokje toe en laat 10 min sudderen.
-
Kook de spirelli beetgaar in gezouten water, zoals aangegeven op de verpakking.
-
Roer 1 pollepel pastakookvocht en de uitgelekte spirelli door de saus. Werk af met de halfzongedroogde tomaten, gemalen Parmezaanse kaas en basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven