Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de raapjes en wortelen. Snij ze in gelijke stukken. Laat de erwtjes en boontjes wat ontdooien. Blancheer de groene boontjes kort in kokend water. Laat ze uitlekken en snij in kleinere stukken.
-
Kruid het vlees met peper en zout. Smelt een klont boter in de kookpot en bak het vlees kort aan.
-
Blus de pan met de lams- of kalfsbouillon tot het vlees onderstaat.
-
Voeg de tomatenpuree toe. Pel het teentje look en snij fijn. Voeg de fijngesneden look en het kruidentuiltje toe. Laat alles zachtjes garen.
-
Kook de krieltjes beetgaar in de schil. Giet de aardappelen af wanneer ze gaar zijn. Laat even afkoelen en pel ze. Snij ze in schijfjes van ± 1 cm.
-
Voeg na 45 minuten de verschillende groenten toe in volgorde van gaartijd. Start met de wortelen, vervolgens de raapjes, daarna de boontjes en tot slot de erwtjes en krieltjes. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Bind de saus eventueel nog een beetje bij met bruine roux. Laat even doorkoken.
-
Serveer de lamsnavarin op de borden en werk af met gehakte peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven