Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Zet de ribben onder water in een pan en breng aan de kook. Laat 15 minuten sudderen. Haal uit het water en laat uitlekken. Dep de ribben droog.

  2. Meng de honing door de sesam woksaus en bestrijk de ribben met de saus.

  3. Snij het pepertje in de lengte middendoor en verwijder de zaadjes. Snij in fijne reepjes.

  4. Snij de komkommer in de lengte middendoor en verwijder de pitjes met behulp van een lepel. Snij het vruchtvlees in fijne halve maantjes. Snij de gember in fijne lucifers en de radijsjes in plakjes. Meng met de komkommer en rode peper in een kom. Bestrooi met de suiker en een mespuntje zout. Besprenkel met azijn. Dek af met plasticfolie en laat een half uur rusten in de koelkast.

  5. Bak de ribbetjes op een hete grill. Draai regelmatig om.

  6. Werk de komkommersalade af met preischeuten en serveer samen met de ribbetjes.