Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de aubergine in plakjes en bak ze gaar in veel olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Snij de pruimtomaten in de lengte in 4 stukken.
-
Verdeel de gewassen rucola over een bord.
-
Leg de gebakken aubergine en tomaten op de rucola.
-
Scheur de mozzarella in stukken en leg op de salade.
-
Werk af met de antipasti topping, de kaasschilfers en een paar blaadjes basilicum.
-
Besprenkel de salade met olijfolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven