Salade met piel de sapo, mozzarella & Italiaanse ham

Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de meloen, snij in 2 en haal de pitjes eruit. Snij de meloen in fijne plakjes.
-
Trek de ijsbergslablaadjes los en snij in fijne reepjes.
-
Maak roosjes van de sneetjes Italiaanse ham.
-
Trek de mozzarella in stukken en kruid met peper en zout.
-
Kleur de pijnboompitten in een hete koekenpan zonder vetstof. Haal de pijnboompitten uit de pan als ze gekleurd zijn.
-
Meng olijfolie met balsamicoazijn. Kruid met peper en zout.
-
Dresseer de plakjes meloen in een cirkel op het bord. Schik de ijsbergsla in het midden op de meloenplakjes. Zet 3 toefjes Italiaanse ham op het bord en verdeel de stukjes mozzarella er tussen. Werk af met de vinaigrette, pijnboompitten, blaadjes basilicum en bieslook.