Salade met piel de sapo, mozzarella & Italiaanse ham

Salade met piel de sapo, mozzarella & Italiaanse ham

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de meloen, snij in 2 en haal de pitjes eruit. Snij de meloen in fijne plakjes.

  2. Trek de ijsbergslablaadjes los en snij in fijne reepjes.

  3. Maak roosjes van de sneetjes Italiaanse ham.

  4. Trek de mozzarella in stukken en kruid met peper en zout.

  5. Kleur de pijnboompitten in een hete koekenpan zonder vetstof. Haal de pijnboompitten uit de pan als ze gekleurd zijn.

  6. Meng olijfolie met balsamicoazijn. Kruid met peper en zout.

  7. Dresseer de plakjes meloen in een cirkel op het bord. Schik de ijsbergsla in het midden op de meloenplakjes. Zet 3 toefjes Italiaanse ham op het bord en verdeel de stukjes mozzarella er tussen. Werk af met de vinaigrette, pijnboompitten, blaadjes basilicum en bieslook.