Piel de sapo met manchego salade

4Geen vlees/vis30minPrint
Ingrediƫnten
  • 1 piel de sapo meloen
  • 400 g manchego kaas
  • 1 komkommer
  • enkele takjes verse munt
  • 12 Torrito tomaatjes
  • 2 eetlepels Spar geroosterde amandelschilfers
  • 6 eetlepels Spar olijfolie
  • 2 eetlepels rode wijnazijn
Recept

1. Snij de meloen middendoor en verwijder de pitjes. Steek met behulp van een pomme parisiennelepel bolletjes uit het vruchtvlees.
2. Snij de tomaatjes in partjes. Trek lange linten van de komkommer met een dunschiller.
3. Snij het stuk manchego kaas in fijne driehoekige plakjes.
4. Klop de rode wijnazijn door de olie. Kruid met peper en zout.
5. Meng de komkommerlinten met de meloenbolletjes en de tomaatjes. Verdeel over de borden en besprenkel met de dressing. Schik de kaasplakjes erop.
6. Werk af met geroosterde amandelschilfers en jonge muntblaadjes.
7. Serveer met versgebakken brood en de rest van de dressing.

< naar recepten