Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de meloen in 2 en verwijder de schil. Haal de zaadjes uit de meloen.
-
Doe het vruchtvlees in de blender.
-
Pers de sinaasappel en voeg het sap samen met 6 blaadjes basilicum en 1 el olijfolie bij de meloen. Kruid met peper en zout en mix tot een soep.
-
Plaats de meloensoep ± 1 u in de koelkast tot ze heel koud is.
-
Verdeel de soep over 4 borden of kommetjes.
-
Snij de ham in snippers en verdeel over de meloensoep.
-
Werk af met een paar blaadjes basilicum, kruid met peper en besprenkel met olijfolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven