Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de ciabatta in blokjes. Verhit olijfolie in een koekenpan en bak de broodblokjes goudbruin terwijl je ze omschept.
-
Laat de broodblokjes op wat keukenpapier uitlekken en afkoelen.
-
Snij de lente-uitjes in ringetjes en de zwarte olijven in twee.
-
Spoel de trostomaten. Snij ze in vier. Verwijder de pitjes en snij ze vervolgens in reepjes.
-
Hak de rucola en basilicum grof.
-
Spoel de citroen grondig en rasp de schil. Pers de citroen uit.
-
Maak een dressing met het citroensap, de olijfolie, de citroenzeste en de geraspte Parmezaanse kaas. Kruid met peper en zout. Schep de uiringetjes, olijven, tomaat, rucola
-
en basilicum door elkaar en voeg als laatste de broodblokjes toe.
-
Overgiet met de dressing en serveer onmiddellijk.