Pappardelle cacio e pepe (Pappardelle met kaas en peper)
Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de peperbollen in een pan zonder vetstof tot deze beginnen te geuren.
-
Laat afkoelen en maal fijn in een vijzel of met een pepermolen.
-
Rasp de pecorino en Parmezaanse kaas fijn. Meng met 1 kl gemalen zwarte peper.
-
Breng gezouten water aan de kook en voeg de pasta toe.
-
Verwarm 1 kl gemalen zwarte peper in een pan op een matig vuur. Blus met 1 pollepel pastakookvocht en breng aan de kook.
-
Roer 1 pollepel pastakookvocht door de kaas en meng tot een pasta.
-
Schep de pasta rechtstreeks uit het pastakookvocht bij de pan met zwarte peper en laat even sudderen.
-
Haal van het vuur en roer de kaas door de pasta. Voeg wat extra pastakookvocht toe en blijf roeren tot een smeuïg geheel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven