Pappardelle met paddenstoelenragù
Selder , Vis , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en look, hak alles fijn. Was en reinig de wortelen en selder en hak ze fijn.
-
Hak ½ van de shiitake fijn.
-
Snij de bladpeterselie en dragon fijn. Pluk de dille.
-
Verhit de olie en boter in een grote gietijzeren pot en fruit de ui, look, wortelen en selder 5 à 6 min op middelhoog vuur onder voortdurend omscheppen. Voeg de gehakte shiitake toe en laat nog 4 min meebakken.
-
Voeg de tomatenpuree en ansjovis toe en laat kort meebakken. Blus met rode wijn en laat 5 min op middelhoog vuur koken. Voeg de bouillon, laurierblaadjes, peterselie en dragon toe. Kruid met peper en zout en breng aan de kook.
-
Borstel de kastanjechampignons schoon, snij eventuele grote exemplaren doormidden en voeg toe aan de rest van de shiitake. Draai het vuur laag en laat de ragù 10 min stoven.
-
Kook de pasta beetgaar in ruim gezouten water. Voeg een beetje kookwater toe aan de ragù.
-
Werk af met plukjes dille en serveer met versgeraspte parmezaan.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders