Ragù van kalfsvlees & paddenstoelen PT1H 6 porties 250 g Spar fijngesneden juliennesoepgroenten 600 g champignonmix 600 g tomaat Spar olijfolie takje verse tijm 600 g varkens-kalfsgehakt 2 dl rode wijn

Ragù van kalfsvlees & paddenstoelen

38aec322bd21bac2ea40541b052840e2fdb2ac6d1f81ef1ab193862230114b07.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de tomaten, snij ze in partjes en verwijder de pitjes.

  2. Borstel de paddenstoelen schoon en snij eventuele grote exemplaren in stukken.

  3. Verhit een scheut olijfolie in een ruime pan en stoof de soepgroenten en het gehakt aan. Overgiet met de wijn en voeg de takjes tijm toe. Laat op een hoog vuur inkoken. Doe de tomaten erbij en kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.

  4. Dek de pan af en laat op een zacht vuur een half uur stoven.

  5. Doe de paddenstoelen erbij en laat nog een half uur verder pruttelen zonder deksel.

  6. Vis de takjes tijm eruit en breng op smaak met peper en zout.