Velouté van knolselder met scampi’s en kruidenolie

Selder , Schaaldieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de knolselder en pel de ui. Snij alles in stukjes en fruit aan in boter in een ruime pot. Overgiet met de kippenbouillon en laat garen.
-
Kruidenolie
Blancheer de kruiden 30 sec in kokend water. Laat uitlekken en doe samen met olijfolie in de blender, mix fijn en kruid met peper en zout.
-
Mix de soep, roer de room erdoor en kruid met peper en zout. Hou warm.
-
Pel de scampi’s en snij ze horizontaal in tot aan het staartstuk. Kruid met peper en zout.
-
Bak ze rozig en gaar aan beide zijden in boter.
-
Verdeel de soep over voorverwarmde borden, schik de scampi’s erin en druppel de kruidenolie erover.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven