Pastinaak met pittige scampi’s en kappertjesolie

Pastinaak met pittige scampi’s en kappertjesolie

Allergenen

Schaaldieren , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Laat de scampi’s ontdooien en pel ze.

  2. Olie:

    hak de kappertjes grof en meng met olijfolie, citroensap en peterselie. Kruid met peper.

  3. Schil de pastinaak en snij in stukken, kook gaar in 15 min. Verwarm de room, doe samen met de pastinaak in de blender en pureer glad. Verwarm de aardappelpuree en schep door de pastinaakpuree. Smelt de boter en schep samen met 3 el olijfolie luchtig door de pastinaakmousseline en hou warm.

  4. Bak de scampi’s in olijfolie net gaar en roer er de laatste minuut naar smaak harissa door.

  5. Verdeel de pastinaakpuree op voorverwarmde borden. Schik de scampi's erover en werk af met kappertjesolie en plukjes kervel.