Tostadas met gefrituurde bloemkool, tahin, yoghurt en kruidenolie

sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de bloemkoolroosjes los en blancheer ze kort in licht gezouten water. Laat uitlekken en dep droog.
-
Pluk de peterselieblaadjes en snij de koriander grof. Blancheer 1 min in kokend water en laat schrikken in ijswater, laat uitlekken en dep droog. Pureer de kruiden in 150 ml olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Bak de pijnboompitten goudbruin in olijfolie en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Steek telkens 2 cirkels uit de wraps en bak ze goudbruin krokant in hete frituurolie. Bestrooi ze met zout.
-
Frituur de bloemkoolroosjes in porties goudbruin en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Bestrijk de tostadas met yoghurt, schik de bloemkoolroosjes erop en druppel de tahin erover. Bestrooi met pijnboompitten en citroenzeste en werk af met kruidenolie en blaadjes verse koriander.