Calzone
                    
                    
                Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
 - Vis en schaaldieren
 - Grillen
 - Braden
 - Vlees
 
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    
Verwarm de oven voor op 240°C.
 - 
                    
                    Tomatensaus
 - 
                    
                    
Pel de ui en look en snipper alles fijn.
 - 
                    
                    Verwarm de olijfolie in een steelpan en fruit de ui- en looksnippers op een laag vuur.
 - 
                    
                    
                        
                    Kruid met peper en zout en voeg de passata toe. Roer de verse kruiden erdoor en laat op een laag vuur sudderen.
 - 
                    
                    
                        
                    
                        
                    
                        
                    Snij de ham en paprika in stukjes en de champignons in plakjes.
 - 
                    
                    
Verwijder de takjes verse kruiden uit de tomatensaus.
 - 
                    
                    Rol het pizzadeeg op en bestrijk met de tomatensaus. Laat een rand van 1 cm vrij.
 - 
                    
                    Beleg de onderste helft van het deeg met ham, paprika en champignons en bestrooi met mozzarella.
 - 
                    
                    Kruid met peper en zout en vouw het deeg dicht tot een halve maan.
 - 
                    
                    
                        
                    Druk de randen stevig aan. Maak met een scherp mesje enkele inkepingen bovenaan, zodat de stoom kan ontsnappen.
 - 
                    
                    
Bak goudbruin en gaar in 15 min.
 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders