Courgetterösti met pangasiusfilet & sausje van geitenkaas

Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rits de tijmnaaldjes los van de steeltjes.
-
Meng de geraspte aardappelen en groenten door elkaar. Knijp er met de hand het overtollige vocht uit. Kruid met peper, zout en tijm en bestrooi met bloem.
-
Schep het mengsel door elkaar en maak er met de hand platte koekjes van.
-
Bak de rösti in boter aan beide zijden goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier en hou warm.
-
Rol de visfilets op en steek ze vast met een houten prikker. Pocheer ze gaar in visbouillon en laat uitlekken.
-
Verwarm de room en roer er de geitenkaas door. Breng op smaak met peper en zout.
-
Verdeel de rösti over voorverwarmde borden. Schik de vis ernaast, nappeer met de saus en werk af met bieslooksnippers.