Spinaziecrème met gebakken patatjes, fishsticks en tartaar

Spinaziecrème met gebakken patatjes, fishsticks en tartaar

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de eieren 8 min en pel ze.

  2. Schil de aardappelen, snij in gelijke stukken, kook gaar in gezouten water, giet af en laat wat afkoelen.

  3. Tartaarsaus

    Snipper de platte peterselie, bieslook, dragonblaadjes en kappertjes fijn. Plet ei fijn en meng met de mayonaise, zure room, kappertjes en groene kruiden. Kruid met zwarte peper en zout.

  4. Verhit wat boter in een kookpot. Laat de spinazie al roerend slinken op een heet vuur. Blus met de room. Voeg de overige eieren toe en mix tot een crème. Kruid met zwarte peper en zout.

  5. Verhit wat boter in een antikleefpan, bak de aardappelen goudbruin en kruid met zwarte peper.

  6. Bak de fishsticks volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  7. Serveer de gebakken aardappelen met de spinaziecrème, fishsticks en tartaarsaus.