Spinaziecrème met gebakken patatjes, fishsticks en tartaar PT45M 4 porties 1 kg Spar vastkokende aardappelen 800 g Spar babyspinazie 6 Spar eieren 100 ml Boni room 600 g fishsticks 100 g Boni zure room 100 g Boni mayonaise 1 bosje platte peterselie 0 bosje bieslook 2 takjes dragon 2 koffielepels Boni Selection kappertjes Spar boter

Spinaziecrème met gebakken patatjes, fishsticks en tartaar

4f2be100bc35c11b09b7b6417a08f43b664dbf7a1dc12db2e91cfd2c76d12005.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Ingrediënten: 6.0 Spar eieren

    Kook de eieren 8 min en pel ze.

  2. Ingrediënten: 1.0 kg vastkokende Spar aardappelen

    Schil de aardappelen, snij in gelijke stukken, kook gaar in gezouten water, giet af en laat wat afkoelen.

  3. Tartaarsaus

    Ingrediënten: 1.0 Spar eieren 100.0 g Boni zure room 100.0 g Boni mayonaise 0.5 bosjes platte peterselie 0.25 bosjes bieslook 2.0 takjes dragon 2.0 koffielepels Boni Selection kappertjes

    Snipper de platte peterselie, bieslook, dragonblaadjes en kappertjes fijn. Plet ei fijn en meng met de mayonaise, zure room, kappertjes en groene kruiden. Kruid met zwarte peper en zout.

  4. Ingrediënten: 800.0 g Spar babyspinazie 5.0 Spar eieren 100.0 ml Boni room Spar boter

    Verhit wat boter in een kookpot. Laat de spinazie al roerend slinken op een heet vuur. Blus met de room. Voeg de overige eieren toe en mix tot een crème. Kruid met zwarte peper en zout.

  5. Verhit wat boter in een antikleefpan, bak de aardappelen goudbruin en kruid met zwarte peper.

  6. Ingrediënten: 600.0 g fishsticks

    Bak de fishsticks volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  7. Serveer de gebakken aardappelen met de spinaziecrème, fishsticks en tartaarsaus.