Spinaziecrème met gebakken patatjes, fishsticks en tartaar

Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ingrediënten: 6.0 Spar eieren
Kook de eieren 8 min en pel ze.
-
Ingrediënten: 1.0 kg vastkokende Spar aardappelen
Schil de aardappelen, snij in gelijke stukken, kook gaar in gezouten water, giet af en laat wat afkoelen.
-
Tartaarsaus
Ingrediënten: 1.0 Spar eieren 100.0 g Boni zure room 100.0 g Boni mayonaise 0.5 bosjes platte peterselie 0.25 bosjes bieslook 2.0 takjes dragon 2.0 koffielepels Boni Selection kappertjes
Snipper de platte peterselie, bieslook, dragonblaadjes en kappertjes fijn. Plet ei fijn en meng met de mayonaise, zure room, kappertjes en groene kruiden. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Ingrediënten: 800.0 g Spar babyspinazie 5.0 Spar eieren 100.0 ml Boni room Spar boter
Verhit wat boter in een kookpot. Laat de spinazie al roerend slinken op een heet vuur. Blus met de room. Voeg de overige eieren toe en mix tot een crème. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit wat boter in een antikleefpan, bak de aardappelen goudbruin en kruid met zwarte peper.
-
Ingrediënten: 600.0 g fishsticks
Bak de fishsticks volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Serveer de gebakken aardappelen met de spinaziecrème, fishsticks en tartaarsaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven