Fishsticks met tartaarsaus en frietjes

0cb513827a3ee399a5df650b11c68d87bca976cff9d41fd9d88770f537952daa.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de friteuse op 180°C.

  2. Pel de eieren en plet ze fijn met een vork. Meng de mayonaise, peterselie, bieslook, dragon en sjalot eronder.

  3. Hak de augurkjes en uitgelekte kappertjes fijn. Schep ze door de tartaar. Breng op smaak met versgemalen peper en zeezout. Plaats de tartaarsaus tot gebruik in de koelkast.

  4. Snij de citroen in partjes.

  5. Bak de fishsticks goudbruin in de friteuse. Laat ze uitlekken op keukenpapier.

  6. Bak de frietjes goudbruin en gaar.

  7. Serveer samen met de fishsticks, een partje citroen en de verse tartaarsaus.

  8. Tip: wil je het gezond houden voor de kinderen? Serveer dan met spinazie of enkele blaadjes sla.