Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de friteuse op 180°C.
-
Pel de eieren en plet ze fijn met een vork. Meng de mayonaise, peterselie, bieslook, dragon en sjalot eronder.
-
Hak de augurkjes en uitgelekte kappertjes fijn. Schep ze door de tartaar. Breng op smaak met versgemalen peper en zeezout. Plaats de tartaarsaus tot gebruik in de koelkast.
-
Snij de citroen in partjes.
-
Bak de fishsticks goudbruin in de friteuse. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
-
Bak de frietjes goudbruin en gaar.
-
Serveer samen met de fishsticks, een partje citroen en de verse tartaarsaus.
-
Tip: wil je het gezond houden voor de kinderen? Serveer dan met spinazie of enkele blaadjes sla.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven