Pizza met gekaramelliseerde uien, knapperige appel en raclettekaas
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien, snij eerst doormidden en daarna in fijne halve ringen.
-
Verhit 3 el boter in een bakpan en roerbak de uienringen 3 min. Kruid met peper en zout en overgiet met 0,5 van de appelazijn. Laat inkoken.
-
Bestrooi met suiker, roerbak en overgiet met de rest van de appelazijn. Laat karamelliseren.
-
Snij de salieblaadjes fijn tot je 1 el bekomt en roer samen met de tijmnaaldjes en de pilipili door de uien. Bak nog even mee.
-
Verwarm de oven voor op 250°C.
-
Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat en verdeel de uien erover.
-
Steek met een appelboor het klokhuis uit de appel en snij het vruchtvlees in fijne plakjes. Schik de appelplakjes op de uien.
-
Dek af met sneetjes raclettekaas en kruid met peper.
-
Bak goudbruin en gaar in 15 min in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven