Vis , Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de mosselen tweemaal met koud water.
-
Pel en versnipper de sjalotten. Pel de look en snij fijn.
-
Was de Granny Smith-appel en snij ½ in fijne blokjes. Snij de andere helft in fijne plakjes voor de afwerking.
-
Zet de mosselen op het vuur in olie met de look. Blus met de witte wijn en laat ze mooi openkomen onder deksel.
-
Stoof de sjalotten en blokjes appel samen aan in boter. Kruid met currypoeder en kurkuma en laat de kruiden kort meestoven.
-
Blus met de jus van de mosseltjes. Haal de mosseltjes uit de schelp en hou apart.
-
Voeg de kokosdrink toe aan de jus en laat inkoken. Laat de saus nog wat indikken met maïzena. Kruid met peper en zout.
-
Snij de venkel en puntpaprika in fijne stukjes.
-
Stoof kort en krachtig aan in hete olie en kruid met peper en zout.
-
Bak de heilbotfilet mooi goudgeel in wat hete boter.
-
Schik de groentjes in het midden van het bord en leg de vis erop.
-
Dresseer de saus rond de vis en schik de mosseltjes op de vis.
-
Werk af met schijfjes Granny Smith, het groen van de venkel en korianderblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven