Allergenen
Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de pasta gaar en laat afkoelen.
-
Schil de kiwi’s en snij in fijne blokjes.
-
Pel de sjalotten. Snipper de sjalotten en bieslook fijn.
-
Meng de grijze garnalen onder de koude pasta.
-
Breng op smaak met de mayonaise. Meng de sjalotten, bieslook en kiwi eronder. Smaak af met peper en balsamicoazijn.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven