Koude pasta met avocado en cocktailgarnalen PT30M 4 porties 250 g Spar cocktailgarnalen 1 citroen 2 el Boni olijfolie 250 g Boni spirelli 1 limoen 3 avocado’s 1 handvol verse koriander

Koude pasta met avocado en cocktailgarnalen

2cc78a32f498540c4ea91c57a2f666c062f6ef174d7440be1130ad277b7ed258.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Avocadosaus: pureer het vruchtvlees van 2 avocado’s, citroensap en de korianderblaadjes fijn in de blender of met een vijzel. Voeg daarna de olijfolie beetje bij beetje toe tot je een dikke saus hebt. Kruid met peper en zout.

  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet de pasta af en laat uitlekken en afkoelen.

  3. Meng de cocktailgarnalen door de avocadosaus.

  4. Schep de pasta door de avocadosaus zodra de pasta afgekoeld is en doe alles in een diepe kom.

  5. Snij het vruchtvlees van de 3de avocado in stukjes. Snij de limoen in kleine stukjes. Werk het gerecht af met stukjes avocado, limoen en verse koriander.