Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de spinazie en zwier goed droog.
-
Verhit wat boter in een kookpot. Voeg de spinazie toe en laat slinken. Laat uitlekken in een zeef en laat afkoelen.
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Klop de kipfilets plat tussen 2 vellen plasticfolie. Kruid aan beide zijden met zwarte peper en kippenkruiden.
-
Beleg de kipfilets telkens met 1 snede ontkorste kaas en 2 sneden Italiaanse ham. Verdeel de spinazie erover en rol strak op in aluminiumfolie. Draai de zijkanten goed dicht.
-
Laat 25 min garen in de oven.
-
Pel de sjalotten en snipper fijn.
-
Ingrediënten: 2.0 el Boni Selection mosterd 20.0 g Spar boter
Smelt de boter in een sauspan. Bak de sjalot glazig. Roer de mosterd erdoor.
-
Voeg de bloem toe en roer goed door. Bevochtig langzaamaan met de melk. Blijf roeren met een klopper. Laat 2 min koken tot de saus gaat dikken. Kruid met zout en zwarte peper.
-
Serveer de kiprollades met een snede bruin notenbrood en werk af met de saus, wat platte peterselie, tuinkers en extra kippenkruiden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven