Spinazieslaatje met frambozendressing en gebakken brie in Italiaanse ham

83a7d76b8f34b09b5db40d8847471c874b35d024bf299a9a4c23ab6abc28638c.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snipper het wit van de lente-uitjes in fijne ringen.

  2. Snij de brie in 12 stukken van 6 x 4 x 2 cm.

  3. Pak elk stukje brie in met 1 snede prosciutto zodat de brie volledig bedekt is.

  4. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan zonder vetstof.

  5. Verwarm de oven voor op 200°C.

  6. Wrijf ½ van de frambozen door een fijne zeef met de bolle kant van een lepel. Vang het sap op. De pitjes mogen weg.

  7. Meng het frambozensap met de balsamicoazijn, Griekse olijfolie en honing. Kruid met wat zwarte peper en zout.

  8. Plaats de brie 5 min in de voorverwarmde oven.

  9. Schik de spinazie, rucola, rauwkost en lente-ui op een groot bord.

  10. Leg de gebakken brie en overige frambozen erop.

  11. Werk af met pijnboompitten, fleur de sel en wat gemalen zwarte peper.

  12. Serveer met de frambozendressing.