Eieren en Lactose. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en kook gaar.
-
Rasp de Parmezaanse kaas fijn.
-
Snij de mozzarella in heel dunne sneetjes.
-
Giet de gekookte aardappelen af en stamp tot fijne puree.
-
Meng in een mengkom met de bloem, eidooier, geraspte Parmezaanse kaas, zout en een mespunt cayennepeper.
-
Rol ½ van de puree uit op een bebloemd werkoppervlak tot een rechthoek van ± 20 x 25 cm. Bebloem de deegrol om kleven van het deeg te voorkomen.
-
Verdeel het deeg in 4 kleinere rechthoeken.
-
Herhaal dit proces voor de overige puree.
-
Snij de mozzarella in blokjes.
-
Verdeel de mozzarella en hamreepjes over de smalle kant van elke rechthoek puree.
-
Rol op met een spatel en bak aan beide zijden in rijkelijk wat frituurolie in een bakpan.
-
Serveer met een kruidenslaatje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven