Eieren en Lactose. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
 - Vis en schaaldieren
 - Grillen
 - Braden
 - Vlees
 
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    
Schil de aardappelen en kook gaar.
 - 
                    
                    
Rasp de Parmezaanse kaas fijn.
 - 
                    
                    
Snij de mozzarella in heel dunne sneetjes.
 - 
                    
                    
Giet de gekookte aardappelen af en stamp tot fijne puree.
 - 
                    
                    
Meng in een mengkom met de bloem, eidooier, geraspte Parmezaanse kaas, zout en een mespunt cayennepeper.
 - 
                    
                    
Rol ½ van de puree uit op een bebloemd werkoppervlak tot een rechthoek van ± 20 x 25 cm. Bebloem de deegrol om kleven van het deeg te voorkomen.
 - 
                    
                    
Verdeel het deeg in 4 kleinere rechthoeken.
 - 
                    
                    
Herhaal dit proces voor de overige puree.
 - 
                    
                    
Snij de mozzarella in blokjes.
 - 
                    
                    
Verdeel de mozzarella en hamreepjes over de smalle kant van elke rechthoek puree.
 - 
                    
                    
Rol op met een spatel en bak aan beide zijden in rijkelijk wat frituurolie in een bakpan.
 - 
                    
                    
Serveer met een kruidenslaatje.
 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders