Groenteburger PT1H 4 porties 4 Spar pistolets met sesamzaadjes 60 g volkoren rijst 1 rode ui 1 teentje knoflook 125 g wortelen 125 g courgettes 100 g aardappelpuree 25 g Spar pindanoten 1 el ketjap manis 1 el zoete chilisaus 1 kl Boni sesamolie 1 Spar ei 70 g Boni Selection maïs 100 g Spar rauwkostmix yoghurtdressing 1 tomaat 1 bol Spar mozzarella 200 g Spar ijsbergsla arachideolie
Allergenen

Eieren , Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Ingrediënten: 60.0 g Boni volkoren rijst

    Kook de rijst gaar.

  2. Ingrediënten: 0.5 rode uien 1.0 teentjes knoflook

    Pel de rode ui en look en snipper fijn.

  3. Ingrediënten: 125.0 g wortelen 125.0 g courgettes

    Rasp de wortel en courgette fijn. Bestrooi rijkelijk met zout en laat 15 min uitlekken in een zeef. Spoel na het uitlekken goed af onder koud water en duw het vocht uit de groenten.

  4. Ingrediënten: 100.0 g aardappelpuree 25.0 g Spar pindanoten 1.0 el ketjap manis 1.0 el zoete chilisaus 1.0 kl Boni sesamolie 1.0 Spar eieren

    Mix de rijst, aardappelpuree, look, pindanoten, ketjap manis, sweet chilisaus, sesamolie en het ei fijn.

  5. Ingrediënten: 70.0 g Boni Selection maïs

    Roer de rode ui, maïs, courgette en wortel door de mengeling.

  6. Ingrediënten: arachideolie

    Vorm per persoon een burger van het mengsel. Bak aan beide zijden bruin in arachideolie in een antikleefpan.

  7. Ingrediënten: 1.0 tomaten 1.0 bollen Spar mozzarella

    Snij de tomaat en mozzarella in schijfjes.

  8. Ingrediënten: yoghurtdressing

    Roer wat yoghurtdressing door de rauwkostmix. Kruid met zout en zwarte peper.

  9. Ingrediënten: 4.0 Spar pistolets met sesamzaadjes 1.0 bollen Spar mozzarella 200.0 g Spar ijsbergsla

    Beleg een pistolet met tomaat en ijsbergsla. Leg een groenteburger erop en werk af met mozzarella en rauwkost.