Veggieburger

4Geen vlees/vis30minPrint
Ingrediënten
  • 4 Italiaanse bollen
  • 4 vegetarische mexicano burgers
  • 4 sneetjes mozzarella “cucina”
  • ½ venkelknol
  • 50 g jonge spinazieblaadjes
  • 4 eetlepels tomaten-bruchetta mix (koeling)
  • Spar olijfolie
  • enkele blaadjes verse basilicum
  • Italiaanse kruidenmix
Recept

1. Snij de venkel in flinterdunne plakjes en schep deze door de spinazieblaadjes. Besprenkel met olijfolie en kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
2. Gril de veggieburgers 2 à 3 minuten aan elke kant. Leg een plakje mozzarella erop en bestrooi met Italiaanse kruiden.
3. Snij de broodjes doormidden. Bestrijk de binnenkant met olijfolie en rooster ze even op de grill.
4. Beleg de broodjes met de spinaziesalade en een vegetarische burger. Verdeel de tomatenmix erover. Werk af met een blaadje verse basilicum en serveer.

< naar recepten