Maaltijdsalade zonder snijwerk met zelfgemaakte dressing

Allergenen
Selder , Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Dressing: meng de yoghurt met de azijn, olijfolie en mosterd tot een dressing. Kruid met peper, zout en fijngesneden bieslook.
-
Meng de dressing onder de groenten, pittige rauwkost, Greek salad, blokjes kaas en worstjes.
-
Werk de maaltijdsalade af met de notenmengeling.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders