Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Prik met een vork een paar keer in de zoete aardappelen.
-
Leg de zoete aardappels in een ovenschaal en pof ± 40 min in de oven op 190°C.
-
Pel en versnipper de sjalot. Bak kort aan, samen met de spekjes, in wat olijfolie.
-
Controleer met een satéprikker of de aardappel gaar is. Laat desnoods nog extra poffen in de oven.
-
Haal de gepofte zoete aardappelen uit de oven en snij open.
-
Vul ze op met de spekjes, sjalot en gorgonzola.
-
Bak de kotelet gaar in olijfolie en boter.
-
Serveer met een frisse salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven