noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Boen de aardappelen schoon en schik ze op een bakplaat.
-
Plaats ± 45 minuten in de oven tot ze gaar zijn, afhankelijk van hun dikte.
-
Mix de vullingingrediënten in de blender tot een dikke zoete room.
-
Breng verder op smaak met een mespuntje zeezout. Zet koel tot gebruik.
-
Snij de aardappelen in de lengte open.
-
Verdeel de room erover. Werk af met granaatappelpitjes en blauwe bessen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven