Andijviestoemp met kalfsoesters PT30M 4 porties 1 zakje rucola 400 g aardappelen 4 kalfsoesters 150 g Spar boter nootmuskaat 0 andijvie

Andijviestoemp met kalfsoesters

4f9c6f060c95081a5b9f625939fda2a77aaf653ea17e21c363fc35e9aadb099c.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Spoel de andijviebladeren grondig en snij in fijne reepjes. Blancheer in gezouten kokend water. Giet af en laat uitlekken.

  2. Schil de aardappelen, snij in kleine stukken en kook gaar in gezouten water. Giet de aardappelen af en stamp fijn. Voeg de andijvie bij de puree en kruid goed met peper, zout en nootmuskaat. Werk af met een goeie klont boter voor de smeuïgheid.

  3. Spoel de rucola en zwier droog. Voeg bij de puree.

  4. Bak de kalfsoesters bruin en gaar in de boter. Kruid met peper en zout.

  5. Snij de kalfsoesters in stukken en voeg toe aan de andijviestoemp.