Stoemp met wortel, prei, broccoli en spekjes

Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- Groenten
Broccoli
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortels. Was de andere groenten en snij alles in grove stukken.
-
Doe de groenten in een pan met 1 el boter en 4 el water. Bedek met bakpapier en laat op een zacht vuur 15 min stoven. Voeg desnoods nog wat water toe als de groenten nog niet gaar zijn.
-
Schil de aardappelen en snij in grove stukken. Kook ze gaar in gezouten water. Hou 2 el kookvocht over.
-
Giet de aardappelen af en voeg de groenten erbij. Prak alles fijn en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Meng de mayonaise, mosterd, Parmezaanse kaas en eventueel 2 el kookvocht (als de stoemp te droog is) onder de stoemp.
-
Bak de spekjes krokant in een pan en meng onder de stoemp.
-
Bak de noten bruin in een pan en hak ze fijn.
-
Strooi de noten over de stoemp en werk af met eventueel nog wat geraspte Parmezaanse kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven