Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij het vlees in fijne plakjes.

  2. Marinade: pel de teentjes look en snipper ze fijn. Voeg bij het vlees samen met de andere marinade-ingrediënten. Schep goed door elkaar en laat 1 uur rusten op kamertemperatuur.

  3. Meng intussen de ingrediënten voor de roerbaksaus en breng op smaak met zout.

  4. Verwijder de steelaanzet van de piccantina en snipper het vruchtvlees fijn. Meng samen met de overige ingrediënten voor de limoenpepersaus en breng op smaak met zout.

  5. Salade: pel de rode ui en snij in fijne ringen. Snij de lente-ui en de komkommer in schuine plakjes. Snij de ijsbergsla in reepjes en de tomaatjes in kwartjes.

  6. Kook de rijst gaar.

  7. Verhit 2 el arachideolie in de wok en roerbak het vlees kort, haal uit de wok.

  8. Giet de roerbaksaus in de wok en laat inkoken tot een stroperige saus. Schep het vlees door de saus en laat opwarmen.

  9. Bak 4 spiegeleieren in olie.

  10. Schik een bol rijst op het bord en schik het spiegelei erbovenop. Schep het vlees en de salade ernaast. Bestrooi met korianderblaadjes en serveer met de limoenpepersaus.