Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de sjalot en snipper fijn. Stoof aan met de spinazie in wat hete boter. Laat uitlekken.

  2. Kook de eieren hard en laat afkoelen. Verwijder de schaal en snij in twee helften.

  3. Schil de aardappelen. Maak er puree van. Smaak af met peper, zout en nootmuskaat. Roer er 2 dl melk onder.

  4. Snij de vis in kleine blokjes.

  5. Laat 25 g boter smelten en roer de bloem eronder, laat uitdrogen in de pan. Voeg de melk toe en laat indikken tot een gladde saus. Smaak af met peper, zout en 150 g gemalen kaas.

  6. Verdeel de spinazie op de bodem van de ovenschaaltjes. Leg er 2 halve gekookte eieren op.

  7. Verdeel de vis erover en overgiet met de kaassaus.

  8. Dek af met een laag aardappelpuree.

  9. Strooi er nog wat geraspte kaas over.

  10. Laat 20 min garen in de oven op 180°C.