Bombardino pirata
Eieren , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de slagroom met het vanillearoma stijf. Zet koud in de koelkast tot gebruik.
-
Klop de eigelen wit en schuimig met de suiker, de nootmuskaat en een snuifje zout.
-
Verwarm de melk met de rum op een zacht vuur.
-
Klop ondertussen de schuimige eigelen au bain-marie op, tot de massa begint te binden. Haal van het vuur.
-
Voeg de warme melk al kloppend toe.
-
Zet terug au bain-marie op het vuur en klop 1 à 1,5 min door tot een mooi gebonden massa.
-
Verdeel de ‘sabayon’ over 4 koppen.
-
Serveer met de slagroom en een snuifje cacaopoeder.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven