Pastasalade met rode pesto, geroosterde groenten en romige burrata
Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Snij de courgette en aubergine in schijfjes. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de paprika en snij het vruchtvlees in niet te smalle partjes. Verdeel de groenten over een ovenplaat met bakpapier. Besprenkel met olijfolie. Kruid met Italiaanse kruiden, cayennepeper en zout. Zet 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Knip de tomaten in trosjes van 2 à 3. Zet de laatste 5 min met de groenten in de oven.
-
Kook de pasta in gezouten water zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en roer de pesto erdoor.
-
Roer de burrata en room los met een klopper. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Serveer de pasta warm of koud met de geroosterde groenten en werk af met burrata en wat basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven