sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het vlees in dunne plakjes.
-
Snij het vruchtvlees van de paprika’s in reepjes, de lenteuitjes in 3 cm lange schuine stukken en de geschilde gember in lucifers.
-
Meng de sojasaus met de sherry, honing en chilisaus op een zacht vuurtje en hou warm.
-
Verwarm een scheut sojaolie in de wok en roerbak de sluimererwten samen met het vlees, de paprika’s en de gemberstaafjes. Voeg de lente-ui toe en roerbak nog 5 minuten. Haal van het vuur.
-
Schep de warme sukiyakisaus erdoor. Bestrooi met korianderblaadjes en sesamzaadjes. Serveer met witte rijst.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven