sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het vlees in dunne plakjes.
-
Snij het vruchtvlees van de paprika’s in reepjes, de lenteuitjes in 3 cm lange schuine stukken en de geschilde gember in lucifers.
-
Meng de sojasaus met de sherry, honing en chilisaus op een zacht vuurtje en hou warm.
-
Verwarm een scheut sojaolie in de wok en roerbak de sluimererwten samen met het vlees, de paprika’s en de gemberstaafjes. Voeg de lente-ui toe en roerbak nog 5 minuten. Haal van het vuur.
-
Schep de warme sukiyakisaus erdoor. Bestrooi met korianderblaadjes en sesamzaadjes. Serveer met witte rijst.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven