Eendenborstfilet met gekaramelliseerde sinaasappel en pommes pont neuf
Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pers 2 sinaasappelen uit en kook dit sap met de kalfsfond voor de helft in.
-
Snij de aardappelen in dikke frieten van 2,5 cm dik en 7 cm lang. Spoel de frieten.
-
Snij de schil van de overige 2 sinaasappelen en snij in fijne julienne voor in de saus.
-
Schil het vruchtvlees van de sinaasappelen en snij mooi rond. Snij elke sinaasappel in 4 plakjes. Smelt een klontje boter in een hete pan. Karamelliseer de sinaasappelplakjes in wat suiker met tijm.
-
Bak de eendenborsten gaar in de pan, eerst op de vetkant. Haal uit de pan en laat rusten. Hou warm.
-
Bak de pommes pont neuf krokant en goudbruin in een frituur op 170°C.
-
Snij de eendenborst in fijne plakjes. Serveer de sinaasappelsaus met zeste over het vlees.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven