zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vinaigrette: pel de sjalotten en snipper fijn. Meng de witte wijn, witte wijnazijn, olijfolie en sjalotsnippers onder elkaar. Kruid met peper en zout en werk af met verse dragonsnippers.
-
Gril de gemarineerde konijnenkoteletjes op de BBQ.
-
Serveer met de kerstomaatjes en werk af met de vinaigrette.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven