Melk , noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- December
- Groenten
Spruit
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalotten en snij in fijne ringen. Stoof de sjalotringen aan in wat boter en kruid met peper en zout. Voeg de suiker en het laurierblad toe, evenals de rode wijnazijn en rode wijn. Laat indikken op en zacht vuur.
-
Bak de spekjes krokant.
-
Snij de spruitjes tot heel fijne frisé met een scherp mes of met een vleesmachine. Wok de spruitjes en voeg de spekjes toe. Kruid met wat peper.
-
Bak de koteletten gaar in de pan. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en snij in schijfjes.
-
Schik de ingekookte sjalotjes, spruitjesfrisé en koteletschijfjes op het bord en dien onmiddellijk op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven