Gewokte friséspruitjes met kotelet & sjalotjes

50cbabcedd0c5dd1a1c141a4fc47653a2751e5748cc72bb2068a4b08e5f19434.jpg

Allergenen

Melk , noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de sjalotten en snij in fijne ringen. Stoof de sjalotringen aan in wat boter en kruid met peper en zout. Voeg de suiker en het laurierblad toe, evenals de rode wijnazijn en rode wijn. Laat indikken op en zacht vuur.

  2. Bak de spekjes krokant.

  3. Snij de spruitjes tot heel fijne frisé met een scherp mes of met een vleesmachine. Wok de spruitjes en voeg de spekjes toe. Kruid met wat peper.

  4. Bak de koteletten gaar in de pan. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en snij in schijfjes.

  5. Schik de ingekookte sjalotjes, spruitjesfrisé en koteletschijfjes op het bord en dien onmiddellijk op.