Tasty Elephant pokeplate

Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
-
Pel en pers de knoflookteentjes.
-
Hak 2 el peterselie fijn.
-
Schil de wortels, reinig de prei en pel de uien. Snij de wortels, prei en uien in fijne blokjes.
-
Stoof ½ van de fijngesneden ui en look in 2 el olijfolie. Voeg de tomatenpuree, rode currypasta en 1 dl water toe en laat de saus indikken.
-
Bak de blokjes wortel, prei en de rest van de ui beetgaar in een pan met olijfolie. Kruid met peper en zout en voeg de fijngehakte peterselie bij de groenten.
-
Klop de eieren los met de melk en kruid met peper en zout. Bak 2 omeletpannenkoeken in een koekenpan met wat boter.
-
Serveer de rijst, de omelet, de groenten en de saus op een groot bord in de vorm van een olifant.
-
Verdeel de saus onder de rijst. Werk de slurf van de olifant af met een beetje saus.
-
Gebruik de rammenas om de slagtanden en de inkepingen op de slurf te maken van de olifant. Gebruik rozijnen voor de ogen van de olifant.