Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalotjes en snij in flinterdunne plakjes. Pel het teentje look en hak fijn.
-
Strijk 4 vellen aluminiumfolie in met gesmolten boter.
-
Spoel de forellen onder stromend koud water en dep ze droog. Leg ze op de beboterde folie.
-
Schik de sjalotplakjes op de forellen. Strooi peterselie, looksnippers en spekblokjes erover. Leg het takje tijm erbij en kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Vouw de pakketjes halfdicht. Besprenkel met citroensap en giet de wijn erbij. Vouw zorgvuldig en volledig dicht, want er mag geen stoom ontsnappen.
-
Leg de papillotten 12 à 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
-
Serveer met aardappeltjes in de schil. Snij de papillotten pas open aan tafel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven