Mexicaanse perros calientes met pico de gallo

Mexicaanse perros calientes met pico de gallo

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pico de gallo

    Snij de tomaten in kwartjes, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Snij de korianderblaadjes en -steeltjes fijn.

  2. Snij de chilipeper in de lengte middendoor. Verwijder, indien gewenst, de zaadjes en snij het vruchtvlees in fijne stukjes.

  3. Meng alle ingrediënten voor de pico de gallo en zet minstens 30 min in de koelkast, zodat de smaken zich kunnen vermengen.

  4. Verwarm de chilibonen.

  5. Omwikkel de worsten met ontbijtspek.

  6. Gril ze goudbruin en gaar op een hete BBQ.

  7. Snij de broodjes in de lengte middendoor en leg ze met de bovenkant naar beneden aan de koele kant van de BBQ.

  8. Pel de avocado en snij het vruchtvlees in plakjes.

  9. Vul de warme broodjes met 1 el chilibonen en enkele plakjes gegrilde paprika. Leg er een worst in en schep er een flinke el pico de gallo over. Werk af met plakjes avocado, 1 kl zure room en enkele plakjes jalapeño.