Vis , Melk en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de sjalotjes samen met de ciderazijn en 3 eetlepels water in een pan en breng aan de kook. Laat zachtjes sudderen tot alle vocht bijna verdampt is.
-
Open de oesters, steek ze los en vang het vocht op. Zeef ze en voeg toe aan de sjalotjes.
-
Giet de bouillon en het citroensap bij de sjalotjes en breng aan de kook.
-
Snij het witloof in lange reepjes. Stoof ze aan in boter en kruid met flink wat peper en zout.
-
Kruid de zalm en bak aan beide zijden in boter.
-
Laat de oesters 30 seconden pocheren in de visbouillon.
-
Verdeel het witloof over de borden en giet de kokende bouillon erop. Schik de oesters ertussen en de gebakken zalm erop.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven