Vis , Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- Groenten
Courgette
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de tenen look en pers fijn met een lookpers.
-
Snij het wit van de lente-uitjes fijn.
-
Mix in een hakmolen de koolvis fijn tot een puree, samen met de bloem, ½ van de look, de lente-ui en het eiwit van 1 ei.
-
Plaats gedurende 30 min in de koelkast om op te stijven.
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Schil de wortel en snij in fijne blokjes. Snij de courgette in blokjes.
-
Verhit wat arachideolie in een kookpot.
-
Bak de ui met de overige look glazig. Roerbak de courgette en wortel enkele min mee.
-
Voeg de tomatenpuree en spaghettikruiden toe en roer om.
-
Blus met 200 ml water, de tomatenblokjes en de tomatenpassata. Voeg het groentebouillonblokje toe.
-
Breng aan de kook en laat op een zacht vuurtje 30 min koken zonder deksel.
-
Rol balletjes van de vispuree.
-
Gaar de visballetjes in de tomatensaus gedurende 3 min.
-
Snipper de platte peterselie fijn en roer, na gaartijd, door de tomatensaus. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Kook de linguine al dente in kokend, gezouten water, zoals aangegeven op de verpakking.
-
Giet af en serveer met de visballetjes in tomatensaus. Rasp er nog wat Parmezaanse kaas over.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven