Koninginnenhapje met ragout van champignons
PT15M
2 porties
1 el witte rouxkorrels
125 ml Alpro soya room
takje tijm
1 bakje Spar champignons
1 ui
Spar boter
4 Spar bladerdeegpasteitjes
Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Snij de champignons in stukken. Bak de ui en champignons, met de tijm in 2 el boter. Kruid na het bakken met peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Overgiet de gebakken champignons met de room, breng aan de kook en voeg de rouxkorrels toe. Laat de saus indikken.
-
Haal de hoedjes uit de bladerdeeggebakjes en hol de gebakjes uit.
-
Vul ze met de champignons.
-
Zet in de voorverwarmde oven en bak gedurende 10 min.
-
Haal de gebakjes uit de oven en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven