Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Haal het vlees 30 min voor gebruik uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen.
-
Bak het vlees krokant in schuimende boter volgens de gewenste bakwijze.
-
Laat rusten onder aluminiumfolie voor het serveren.
-
Choronsaus: klop de eidooiers met het water en de azijn los in een conische sauspan naast het vuur.
-
Klop tot een luchtige massa op een matig vuur. Let op, het mag niet koken.
-
Neem van het vuur en voeg al kloppend de boter beetje bij beetje toe.
-
Kruid met cayennepeper en zout.
-
Snipper de dragon en kervel fijn en meng onder de saus. Werk het geheel af met de tomato frito. Hou warm tot het serveren.
-
Uienringen: pel de uien en snij in dikke ringen. Laat 1 u weken in melk.
-
Haal de uienringen uit de melk en laat goed uitlekken. Haal door de bloem.
-
Frituur ze krokant op 180°C. Haal uit het frietvet en bestrooi met zout. Serveer onmiddellijk.
-
Snij het vlees in plakken.
-
Frituur de frietjes en serveer samen met een slaatje van jonge sla, de uienringen en de choronsaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven