Parmentier met prei, pickles en varkensgehakt
 
                    
                    
                Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Schil de aardappelen, snij in stukken en spoel in water. Kook de aardappelen gaar in water met zout. Giet af en laat wat uitdampen. 
- 
                    
                    Stamp de aardappelen tot puree en werk af met boter en melk. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. 
- 
                    
                    Snij de prei in kleine ringen en spoel goed. Stoof de prei zacht in wat hete boter. Voeg de pickles en de room toe aan de prei en laat opkoken. 
- 
                    
                    Bak het varkensgehakt bruin in hete boter. Kruid met peper en zout. 
- 
                    
                    Smeer de aardappelpuree uit in de ovenschotel en verdeel het vlees erboven. Bedek met de preipickles. 
- 
                    
                    Strooi het paneermeel over de prei en bestrooi volledig met de gemalen kaas. 
- 
                    
                    Bak 20 min in een voorverwarmde oven van 180°C. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                