Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen, snij in stukken en spoel in water. Kook de aardappelen gaar in water met zout. Giet af en laat wat uitdampen.
-
Stamp de aardappelen tot puree en werk af met boter en melk. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Snij de prei in kleine ringen en spoel goed. Stoof de prei zacht in wat hete boter. Voeg de pickles en de room toe aan de prei en laat opkoken.
-
Bak het varkensgehakt bruin in hete boter. Kruid met peper en zout.
-
Smeer de aardappelpuree uit in de ovenschotel en verdeel het vlees erboven. Bedek met de preipickles.
-
Strooi het paneermeel over de prei en bestrooi volledig met de gemalen kaas.
-
Bak 20 min in een voorverwarmde oven van 180°C.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven